Politică

Iohannis: Avem un rezultat foarte bun, care arată că se produce schimbarea

Iohannis: Avem un rezultat foarte bun, care arată că se...

Autor: Departamentul Politic

02.11.2014, 21:21 83

”Avem un rezultat foarte bun, care arată că se prod schimbarea. Vreau să mulţumesc românilor care şi-au folosit votul şi au votat, indiferent pentru cine au votat şi în special celor care au votat pentru mine”, a spus Klaus Iohannis.

Iohannis a arătat că au rămas în confruntarea din turul al doilea doi candidaţi: el şi Victor Ponta, astfel că românii vor avea de ales între ”România lucrului bine făcut şi România lucrului prost făcut”.

”Acum e clar că au rămas în competiţie doi candidaţi: eu şi Victor Ponta. Este evident că românii au de ales între două variante: pe de o parte România lucrului bine făcut, o Românie normală, iar pe de altă parte România lucrului prost făcut, a scandalului şi a minciunii. De acum, competiţia este doar între noi doi", a afirmat Klaus Iohannis.

El a mai spus că este singurul candiat rămas în competiţie "dispus să garanteze independenţa justiţiei şi statul de drept”.

”Chem alături de mine pe toţi românii care vor ca legea să fie lege, care nu vor să dea toată puterea în mâna unui singur partid. În ciuda tuturor pomenilor electorale, a tuturor ordonanţelor făcute să creeze avantaj pentru candidatul Guvernului, iată că rezultatul arată foarte clar: românii au votat corect", a adăugat Iohannis.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO