Politică

Încă un deputat pleacă din PSD

Încă un deputat pleacă din PSD

Autor: Catalina Iordache, Mediafax

18.02.2019, 18:49 934

Deputatul Alexandru-Ioan Andrei nu mai face parte din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, anunţul find făcut în plenul de luni de vicepreşedintele Camerei, Eugen Nicolicea, cel care a prezidat şedinţa.

Astfel, deputatul de Giurgiu care a fost ales pe listele PSD, la alegerile din 2016 nu mai face parte, începând de luni din grupul deputaţilor social-democraţi. Acesta va activa în grupul neafiliaţilor până va anunţa dacă va adera la un alt grup parlamentar.

În ultimul timp, mai mulţi social-democraţi au demisionat din PSD şi au aderat la Pro România.

Deputatul de Timiş Adrian Pau a anunţat, la începutul lunii, că demisionează din PSD şi aderă la Pro România, deoarece nu se mai „regăseşte” în partidul condus de Liviu Dragnea.

Şi fostul premier Mihai Tudose a anunţat, pe Facebook, că se înscrie în partidul lui Victor Ponta. Şi deputatul Georgian Pop a spus că demisionează din PSD şi se înscrie în Pro România. Pop era secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

Au mai aderat la Pro România deputatul Oana Silvia Vlăducă şi deputatul Corina Bogaciu, cea din urmă demisionând din PSD în luna noiembrie a anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO