Politică

Guvernarea Ponta: Antieconomică, antisocială şi populistă

Guvernarea Ponta: Antieconomică, antisocială şi...

Autor: Carol Dan

04.11.2015, 13:27 1613

Doru Iorga, preşedinte al Asociaţiei de Coordonare şi Management Integrat al Ambalajelor, spune că guvernarea Ponta a fost una populistă, care a creat iluzia unei bunăstări, dar care de fapt a mascat „luarea cu japca” a banilor de la companii.

„În câteva cuvinte, guvernarea Ponta a fost antieconomică, antisocială şi populistă. S-au luat bani cu japca de la companii, în stilul PSD-ist. E timpul pentru soluţii, iar preşedintele Iohannis, dacă nu va alege oameni neagajaţi politic, îşi va pierde credibilitatea”, spune Iorga.

El adaugă că în timpul acestei guvernări mediul de afaceri „nu a fost băgat înseamă”, iar viitorul guvern, pentru a fi credibil, va trebui să fie compus din antreprenori, nu din politicieni.

„Antreprenorii sunt singurii care pot emite păreri competente (despre economie – n.red.). Orice politician care va fi înlocuit cu alt politican nu va aduce nimic bun. Dar, să nu ne facem iluzii. Cei care vor veni în locul actualilor politicieni sunt la fel”, a mai spus Iorga.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO