Politică

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, susţine că a absolvit un curs al Academiei SRI fără a se prezenta. ANI face anchetă

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici,...

Autor: Andreea Traicu, Mediafax

18.10.2017, 12:48 123

"Domnul Eugen Teodorovici a absolvit Colegiul Naţional de Informaţii în 2013, un curs posuniversitar de 45 de zile dedicat civililor. Senatul actual al Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” (ANIMV) s-a autosesizat pentru a verifica condiţiile de absolvire în cazul domnului Teodorovici", transmite Academia de Informaţii printr-un comunicat de presă.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a afirmat, marţi seara, la postul public de televiziune, că a primit o diplomă de la SRI, fără a fi participat la cursurile Academiei Naţionale de Informaţii. Fostul ministru a precizat că nu a mers personal să ridice acea diplomă, ci că „i-a adus-o cineva”, o persoană pe care nu o cunoştea.

"Mi-au dat-o, a fost un master sau curs postuniversitar, nu ştiu ce o fi fost. (...) Nu m-am dus să o iau, mi-a adus-o cineva. (...) Nu îl cunoşteam", a spus Teodorovici marţi seara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO