Politică

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici o invită pe Anca Dragu la o discuţie privind majorările salariale

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici o...
03.11.2016, 18:48 303
Fostul ministru al Finanţelor în guvernul Victor Ponta şi senator PSD, Eugen Teodorovici, o invită pe Anca Dragu, actualul ministru de resort la un dialog pe tema iniţiativelor PSD privind majorările salariale în sănătate şi educaţie şi eliminarea a 102 taxe nefiscale.
 
„În calitate de fost ministru al Finanţelor Publice şi de senator social-democrat, membru al Comisiei de buget-finanţe, doresc să iniţiez acest dialog. Pentru început, o invit pe Anca Dana Dragu, ministru al Finanţelor Publice, la o discuţie pe tema taxelor nefiscale şi a majorărilor salariale”, spune Teodorovici.
 
La sfârşitul lunii trecute, legea iniţiată de liderul PSD, Liviu Dragnea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale a trecut de Parlament. Astfel, dacă legea va fi promulgată, ar urma să fie eliminate taxe precum timbrul de mediu pentru autovehicule, taxa radio-TV, taxe consulare şi de cetăţenie, taxa pentru cazier fiscal, taxe la Registrul Comerţului, taxa pentru paşaportul temporar, taxa pentru modificarea actelor, dar şi altele. Ministerul de Finanţe şi Guvernul au spus că vor ataca legea la Curtea Constituţională. 
 
          

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO