Politică

Este oficial. Viorica Dăncilă anunţă remanierile: Olguţa Vasilescu- Transporturi, Marius Budăi- Muncă, Niculae Bădălău- Economie

Este oficial. Viorica Dăncilă anunţă remanierile:...

Autor: Ionel Dancu, Mediafax

19.11.2018, 18:43 66

Viorica Dăncilă anunţă schimbările din Guvern: L. Olguţa Vasilescu- Transporturi, Marius Budăi- Min. Muncii, N. Bădălău-Economie, Alexandru Petrescu- Comunicaţii, Daniel Breaz- ministerul Culturii, min Tineretului şi Sportului- Bogdan Matei, min. Dezvoltării- Ilan Laufer, min. Apărării- Gabriel Leş.

"La ministerul Transporturilor, Lia Olguţa Vasilescu. Am văzut că are capacitatea de a duce la bun sfârşit proiecte pentru România, cum ar fi Legea pensiilor. Sperăm ca experienţa sa în cadrul Ministerului Muncii să fie reflectat şi în Ministerul Transporturilor. Am propus pentru Ministerul Muncii pe Marius Budăi. Acesta e şeful Comisiei pentru buget finanţe şi bănci şi e dublat de experienţa pe care o are în administraţie. La Ministerul Economiei nominalizarea este Niculae Bădălău. Am considerat că este nevoie de o persoană cu autoritatea pentru a accelera proiectele", a anunţat premierul Viorica Dăncilă.

Aceasta a făcut publice şi deciziile privind portofoliile de la Cultură, Comunicaţii şi Dezvoltare.

"Alexandru Petrescu este nominalizarea la Ministerul Comunicaţiilor. La Ministerul Culturii este Daniel Breaz. Cred că avem nevoie de rogurozitatea matematică a acestui profesor care să mişte lucrurile în bine. Dl Bogdan Matei la Ministerul Tineretului şi Sporturilor. Am propus revenirea unui fost ministru, este vorba de Ilan Laufer. Vreau să îi mulţumesc dl Fifor pentru activitatea sa. Lasă un minister la cheie, iar pentru acest minister l-am propus pe dl Gabriel Leş, care a mai fost la Apărare", a mai spus Dăncilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO