Politică

Duşa: Subconştientul, "vinovatul" pentru votul pozitiv acordat de deputaţii PDL pentru scăderea TVA la alimentele de bază

20.10.2010, 13:55 21

Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a declarat, miercuri,într-o conferinţă de presă, că deputaţii PDL au votat, marţi seară,legea prin care scade TVA nu din greşeală, ci pentru că însubconştient erau de acord cu propunerea, informează Mediafax.

Duşa a spus că motivele invocate de deputaţii PDL pentruadoptarea propunerii legislative prin care TVA la alimente de bazăşi construcţii se reduce la 5% sunt "puerile".

"Justificările PDL sunt poveşti de adormit copiii. Este puerilsă spui acum că ai votat din greşeală. Adevărul este că, în sinealor, în subconştientul lor, susţineau această propunere, ştiau căeste bună şi au îmbrăţişat-o", a afirmat deputatul PSD.
El s-a declarat bucuros că şi deputaţii PDL au fost de acord, încăînainte de votarea moţiunii de cenzură, cu scăderea TVA la 5%pentru alimente de bază, propunere care figurează şi în programulde guvernare al PSD. Mai multe despre declaraţiile lui Duşa citiţipe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO