Politică

Dragnea: Am decis aproape în unanimitate să rămân la şefia PSD. Discuţia, reluată după locale

Dragnea: Am decis aproape în unanimitate să rămân la...

Autor: Gabriel Pecheanu

22.04.2016, 16:50 90

Deşi a afirmat că nu comentează decizia instanţei, Dragnea a afirmat că aceasta este ''profund nedreaptă''. El a precizat că ceea ce l-a interesat să afle de la colegii din partid ''dincolo de solidaritatea firească, omenească'' a fost opinia lor faţă de o eventuală retragere a sa în plină campanie electorală.

Părerea majorităţii ''aproape unanimă'' a fost că o retragere poate să destabilizeze toate structurile de partid şi PSD să nu obţină scorul preconizat, a subliniat preşedintele PSD.

''Am decis să rămân în continuare în această funcţie, să gestionez campania electorală'', a adăugat el, precizând că această decizie ''la cald, poate chiar fierbinte'' va fi repusă în discuţie după locale când se vor discuta ''chestiuni mai profunde''.

''După alegerile locale cred că trebuie să facem o discuţie despre chestiuni mai profunde din PSD, despre o analiză a fiecăruia din conducerea partidului, de implicarea fiecăruia, de aportul adus de fiecare membru din conducerea partidului la campania electorală şi la bunul mers al acestui partid. Atunci vom lua mai multe decizii, nu numai o decizie în ceea ce mă priveşte'', a accentuat Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, adică dublu decât în primă instanţă, în dosarul Referendumului, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie fiind una definitivă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO