Politică

Discuţiile despre viitorul politic al lui Geoană. Şedinţa Biroului Permanent al Senatului privind cererea de revocare a lui Geoană a început

Discuţiile despre viitorul politic al lui Geoană. Şedinţa Biroului Permanent al Senatului privind cererea de revocare a lui Geoană a început

Autor: Gabriel Pecheanu

23.11.2011, 12:17 607

Şedinţa extraordinară a Biroului Permanent al Senatului în care urmează să se discute cererea PSD de revocare a lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului a început miercuri, la ora transmiterii acestei ştiri.

La şedinţă participă membrii Biroului Permanent, dar şi liderii de grupuri parlamentare, lipsind chestorul Verestoy Attila (UDMR), care este internat în spital în urma accidentului rutier în care a fost implicat.

În urmă cu aproximativ jumătate de oră, Mircea Geoană a anunţat că suspendă şedinţa de plen de miercuri şi că va avea loc, la ora 12.00, o şedinţă extraordinară a Biroului Permanent al Senatului.

Înainte de a suspenda şedinţa de plen, Geoană a anunţat că vrea să aibă loc o discuţie cu liderii grupurilor parlamentare.
PSD şi PNL ceruse convocarea de urgenţă a Biroului Permanent încă de la ora 10.00, însă iniţial Mircea Geoană a refuzat convocarea acesteia, ceea ce a dus la blocarea plenului Senatului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO