Politică

Dăncilă, mesaj către Iohannis: Să se uite cine a condus România în ultimii 30 de ani

Dăncilă, mesaj către Iohannis: Să se uite cine a...

Autor: Departamentul Politic

10.11.2019, 22:09 1532

Viorica Dăncilă îi transmite contracandidatului său Klaus Iohannis să se uite cu atenţie la cine a condus România în ultimii 30 de ani şi îi cere să vină cu un mesaj clar despre ce va face pentru români, nu mesaje împotriva PSD.

"Cred că domnul Iohannis trebuie să se uite cine a condus România în 30 de ani, că nu a fost numai PSD, a fost şi PNL şi dacă Iohannis vrea să informze în mod corect să ia şi cum a fost guvernarea fiecărui partid. Aşa cred că trebuie văzut acest lucru. Cred că dl Iohannis trebuie să facă referire la 5 ani de mandat a domniei sale, pentru că a fost preşedinte şi trebuie să dea socoteală cu ce a făcut, cum şi eu voi spune ce am făcut într-un an şi 9 luni de mandat", a declarat Viorica Dăncilă, la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu".

"Cred că cei care ocupăm funcţii publice, trebuie să facem un bilanţ şi apoi să judecăm pe alţii. Cred că e important să spună ce vrea să facă pentru că l-am văzut atacând PSD, dar nu să spună ce vrea să facă pentru români. Vreau ca electoratul care a votat Diaconu şi alţi candidaţi să ni se alăture", a mai spus Dăncilă.

Klaus Iohannis, cotat de sondaje pe primul loc în cadrul primului tur al alegerilor prezidenţiale, a afirmat că rezultatul votului arată că românii au învins PSD.

"Dragi români, victorie. Am reuşit să învingem PSD-ul mai mult decât oricând în ultimii 30 de ani. Niciodată românii nu au votat atât de mult şi atât de clar împotriva PSD-ului şi acest lucru pentru România înseamnă un pas enorm înainte" a spus Iohannis, după închiderea urnelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO