Politică

Dăncilă către Iohannis: A avut o preşedinţie care a eşuat

Dăncilă către Iohannis: A avut o preşedinţie care a...

Autor: Roxana Din

20.10.2019, 17:21 225

Viorica Dăncilă i-a transmis, duminică, preşedintelui Klaus Iohannis că nu PSD a avut „un Guvern eşuat”, ci Iohannis, o preşedinţie care „a eşuat”. Replica a venit după ce preşedintele a spus în mai multe rânduri că Guvernul PSD este unul „eşuat”.

„Am văzut cum de la zi la zi mai vine câte un lider care să se coalizeze împotriva premierului interimar şi a candidatului din partea PSD. Mă voi lupta până la capăt cu ei toţi pentru că alături de mine sunt foarte mulţi români cărora nu avem dreptul să le spulberăm speranţa în ziua de mâine. Şi nu am nicio problemă, mă voi lupta cu ei toţi, indiferent de acuzaţiile şi jignirile pe care le aduc în fiecare zi”, a spus Viorica Dăncilă.

Premierul a fost întrebat dacă se referă la fostul lider PSD, Liviu Dragnea, însă Dăncilă a spus că vorbeşte despre toţi, inclusiv despre preşedintele Klaus Iohannis.

„La toţi mă refer, inclusiv la preşedinte. ŞI vreau să îi spun preşedintelui un lucru: nu noi am fost un Guvern eşuat. Dânsul a avut o preşedinţie care a eşuat”, a mai spus Dăncilă.

În mai multe rânduri, preşedintele României, Klaus Iohannis a spus, despre Guvernul PSD că este unul „eşuat”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO