Politică

Dacian Cioloş, întrebat dacă rămâne premier: Voi prezenta o platformă de lucru pentru perioada următoare

Dacian Cioloş, întrebat dacă rămâne premier: Voi...

Autor: Mediafax

13.10.2016, 21:06 49

Şeful Executivului a reiterat că nu va candida, dar a admis, într-un interviu oferit Digi 24, că va veni în săptămânile viitoare cu un proiect pe care îl va prezenta partidelor şi opiniei publice.

Întrebat dacă exclude să fie premier al unui guvern PNL- USR, Cioloş a afirmat că nu a discutat cu partidele acest aspect. El a susţinut că îl interesează doar să îşi vadă continuate ''lucurile bune'' începute ''dintr-o poziţie sau alta''.

Primul-ministrul a menţionat, la întrebările moderatorului, că discuţiile cu PNL sau USR - care au anunţat că îl susţin pentru un nou mandat - ar putea avea loc după ce îşi va prezenta viziunea de viitor.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a recomandat vineri preşedintelui USR, Nicuşor Dan, să îi transmită direct premierului Dacian Cioloş propunerea formaţiunii pe care o conduce de a-şi prezenta proiectele pentru ca partidele să se pronunţe dacă îl susţin pentru un nou mandat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO