Politică

Cum l-au căutat angajaţii de la Economie pe noul ministru Ion Ariton pe Google ca să nu-l confunde

Cum l-au căutat angajaţii de la Economie pe noul ministru Ion Ariton pe Google ca să nu-l confunde

Autor: Adrian Voicu

03.09.2010, 20:12 31

Nimeni din minister nu ştia vineri dimineaţă cum arată noul şef,scrie Gândul. "Am dat căutare pe google image ca să îl văd cum arată.Nu am auzit de el. Ştiu doar că a fost de dimineaţă pe aici prinminister şi a spus că revine", mărturiseşte o secretară, care areîn faţă un calculator cu un joc de solitaire. La conferinţa depresă, Videanu o dă la întors, când i se spune că nimeni dinminister nu are habar despre succesorul său: "Vedeţi cât este dediscret?" Întrebările jurnaliştilor se succed cu repeziciune.

Cea mai mare realizare? "Păi, 2.000 de MegaWatt în zona energieiregenerabile. 115 sunt preluaţi în sistem zi de zi", spune penerăsuflate. Regretul cel mai mare este că nu a reuşit înfiinţareaîn timpul propus a celor două companii energetice: Electra şiHidroenergetica. Este o eroare remanierea lui Vlădescu? "Din punctde vedere profesional, este o persoană deosebită, despre relaţiaVlădescu-Boc nu mă pot pronunţa". Seba, cum îi spune ex-ministruluiVlădescu, după terminarea conferinţei, la o şuetă pe hol cu presaacreditată, este un profesionist, în opinia lui. Despre cum a fost întâmpinat noul ministru la MinisterulEconomiei citiţi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO