Politică

Crin Antonescu este invitatul primei ediţii a noului sezon "După 20 de ani", duminică. Adresaţi-i întrebări aici

Crin Antonescu este invitatul primei ediţii a noului...

Autor: Departamentul Life

21.02.2014, 12:12 295

Criza prelungită din interiorul USL şi tensiunile dintre principalii factori de decizie au făcut ca atenţia românilor să fie îndreptată spre evenimentele care au zdruncinat zona politică românească.

Duminică, în prima ediţie "După 20 de ani" din noul sezon, Cristian Leonte, moderatorul emisiunii, şi jurnaliştii Cristian Hostiuc (director editorial Ziarul Financiar) şi Claudiu Pândaru (director editorial Gandul.info) vor afla pentru telespectatorii Pro TV care este viziunea liderului liberal Crin Antonescu despre tensiunile care "inflamează" alianţa aflată la guvernare.

Telespectatorii vor mai afla dacă este posibilă o conciliere între punctele de vedere ale lui Victor Ponta şi Crin Antonescu, care sunt posibilele consecinţe în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, surprizele pe care le va aduce ziua de luni - un Dragobete a cărui caracteristică nu pare a fi în acest caz armonia -, dar şi care sunt implicaţiile crizei din interiorul alianţei aflate la guvernare în contextul situaţiei instabile din Ucraina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO