Politică

Concluzia Gabrielei Firea: Staţiile de autobuz arată deplorabil şi trebuie modernizate

Concluzia Gabrielei Firea: Staţiile de autobuz arată...

Autor: Nicolae Oprea

19.02.2018, 16:55 178

„Staţiile de autobuz arată deplorabil. Acestea, împreună cu refugiile de tramvai trebuie modernizate ş trebuie să asigure atât confortul călătorilor cât şi protecţie când este foate cald sau ninge şi, de asemenea, să fie şi o sursă de informare a călătorilor cu privire la traseu sau la orele când ajung autovehiculele în staţie. Practic, în acest moment se lucrează la toată documentaţia şi în scurt timp vom anunţa şi lansarea acestui program”, a declarat, luni, primarul general, Gabriela Firea.

Edilul a mai anunţat că PMB intenţionează să schimbe cabinele de vânzare a biletelor cu aparate de vânzare a tichetelor de călătorii.

„În acest moment se lucrează la studiul de fezabilitate pentru înlocuirea tuturor cabinelor în care se vând tichete cu aparate electronice pentru vânzarea tichetelor de călătorie”, a mai declarat primarul general, în cadrul unei conferinţe de presă în cadrul căreia a fost anunţat compania câştigătoare de la care PMB va cumpăra 400 de autobuze.

Potrivit Gabrielei Firea, compania Otokar, din Turcia, a câştigat licitaţia pentru înnoirea parcului auto al RATB cu 400 autobuze. Astfel, PMB va cumpăra cele 400 de vehicule cu suma de 250.000 de euro, plus TVA, pentru fiecare vehicul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO