Politică

Comunicaţii: Problemele mai vechi au acaparat agenda

Mediafax Foto

Autor: Mirabela Tiron, Adrian Seceleanu

02.04.2013, 00:04 89

Agenda Ministerului Societăţii Informaţionale, condus de Dan Nica (PSD), a fost acaparată de rezolvarea unor probleme mai vechi rămase pe agenda instituţiei - cea mai importantă dintre ele fiind Poşta Română. Ministerul a încercat de asemenea să salveze proiectul cu o finanţare europeană de 84 mil. euro prin care s-ar crea o reţea de net de mare viteză în zonele defavorizate. În discuţie se mai află şi strategia de trecere la televiziunea digitală, de asemenea un subiect restant.

La Poşta Română, cu afaceri de 300 de mil. euro şi 6.000 de unităţi poştale, s-a numit management privat de la începutul anului, însă noii membri din consiliul de administraţie şi directorul general Ion Smeeianu nu au prezentat încă niciuna din măsurile implementate. Nici raportul cu rezultatele companiei pe anul 2012 nu a fost făcut public pe site-ul companiei. Pachetul majoritar de acţiuni al Poştei va fi scos la vânzare anul acesta. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO