Politică

CJ Dâmboviţa anunţă ajutoare pentru persoanele afectate de explozia şi incendiul de la Crevedia

CJ Dâmboviţa anunţă ajutoare pentru persoanele...

Autor: Petru Mazilu

27.08.2023, 12:53 78

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, anunţă că vor fi oferite ajutoare persoanelor afectate de explozia şi incendiul de la Crevedia.

Şeful CJ Dâmboviţa a anunţat că a discutat cu premierul României şi că a convocat şedinţa Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Am avut o discuţie în această dimineaţă cu premierul României, Marcel Ciolacu, pentru a pune la punct modul în care îi vom ajuta pe locuitorii din Crevedia ale căror case şi gospodării au ars sau au fost afectate în incendiul de aseară. Tot în cursul acestei dimineţi, am solicitat întrunirea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă astfel încât să acţionăm rapid pentru ca oamenii să se poată întoarce, în cel mai scurt timp, la casele lor”, a anunţat Corneliu Ştefan.

Potrivit informaţiilor actuale, la Crevedia au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate. Familiile evacuate vor primi locuri de cazare în zonă, a declarat Ştefan.

Şeful CJ a mai spus că duminică dimineaţa, la Crevedia au ajuns mai multe alimente şi alte ajutoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO