Politică

Cioloş: L-am ales pe Dâncu pentru experienţă şi viziune, nu pentru calitatea de fost membru PSD

Cioloş: L-am ales pe Dâncu pentru experienţă şi...

Autor: Alexandru Moise

15.11.2015, 14:55 389

Întrebat de ce l-a ales pe Vasile Dâncu, membru PSD, Cioloş a precizat că aceste "este fost" membru PSD şi l-a ales în echipă pentru că are o mare experienţă profesională.

"Este fost membru al PSD, dar nu pentru această calitate l-am ales, cât pentru experienţa şi viziunea pe care le are dânsul pe domeniul pe care l-am propus, în domeniul administraţiei publice, al dezvoltării regionale. Mai ales pe domeniul administraţiei publice vreau să venim cu un proiect de îmbunătăţire a activităţii acolo, pentru mai multă transparenţă, eficienţă. Pe de altă parte, dânsul, prin activitatea profesională pe care o are, cunoaşte bine societatea românească, iar legătura dintre guvern şi societatea românească mi se pare importantă. Deci, cred că va avea un aport semnificativ din acest punct de vedere în Guverm", a spus premierul desemnat Cioloş.

În viitorul guvern, Vasile Dâncu a fost propus vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO