Politică

Cioloş îi răspunde lui Dragnea: Actualul Cabinet nu a pierdut miliarde de euro, dimpotrivă

Cioloş îi răspunde lui Dragnea: Actualul Cabinet nu a...

Autor: Gabriel Pecheanu

22.12.2016, 18:01 8864

Premierul Dacian Cioloş a transmis prin intermediul purtătorului de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, că acuzele lui Liviu Dragnea potrivit cărora Cabinetul tehnocrat este un risc de securitate naţională pentru că România ar fi pierdut miliarde de euro sunt nefondate.

''Acest Guvern a crescut rata de absorbţie cu peste 20%. De la 58% - cât au reuşit toate guvernele precedente începând cu 2007 - la aproape 82% în prezent. De asemenea, Guvernul Cioloş a adus în ţară investiţii străine directe în valoare de 3,7 miliarde de euro, cu peste 10% mai mult decât în anul precedent. De asemenea, România are o creştere economică de 5%, cea mai mare din Uniunea Europeană în condiţii de stabilitate macro-economică'', a transmis Palatul Victoria.

Întrebat joi dacă nominalizarea premierului Sevil Shhaideh ar avea riscuri de securitate naţională, având în vedere că soţul ei este un susţinător al regimului de la Damasc, Liviu Dragnea a replicat că risc de securitate naţională a fost Cabinetul Cioloş, care a pierdut miliarde de euro, iar serviciile secrete ''aici ar fi trebuit să intervină demult''.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO