Politică

Cioloş de Crăciun: Vă mulţumesc tuturor pentru speranţa şi cele câteva certitudini din ultimul an

Cioloş de Crăciun: Vă mulţumesc tuturor pentru...

Autor: Departamentul Politic

25.12.2016, 00:31 507

''Crăciunul a fost întotdeauna pentru mine o sărbătoare în care Credinţa, renăscută mereu, s-a întrepătruns cu puritatea sufletului de copil, cu protecţia şi iubirea părintească. Vă mulţumesc tuturor pentru speranţa şi cele câteva certitudini pe care le-am împărtăşit împreună de la ultimul Crăciun şi până azi, în Ajun. Naşterea lui Hristos să ne lumineze calea! Amin!'', a scris premierul pe pagina de Facebook.

''Spiritul acesta critic de aşteptare în societate, pe care l-am văzut trezindu-se în ultimii ani, cred că este obiectivul pe care trebuie să ni-l dăm împreună - şi acesta este obiectivul pe care eu mi-l dau pentru anii următori, indiferent ce o să fac în România - este de a înlocui spiritul acesta critic de aşteptare cu un spirit critic de acţiune, în care să punem sămânţa asta în conştiinţa individuală pentru o implicare într-o acţiune de grup'', a mai declarat recent şeful Executivului la o întâlnire informală cu GMP, agenţia care a coordonat campania de comunicare în vederea strângerii de fonduri pentru "Cuminţenia Pământului".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO