Politică

Cioloş: Condamn violenţa şi agresiunea asupra instituţiilor statului democratic alese în Turcia

Cioloş: Condamn violenţa şi agresiunea asupra...

Autor: Departamentul Politic

16.07.2016, 10:00 62

''Singura cale pentru Turcia este întoarcerea la ordinea constituţională şi la statul de drept. În această dimineaţă, la reuniunea informală a şefilor de stat şi de guvern din Uniunea Europeană prezenţi la Summitulul ASEM, am susţinut împreună cu ceilalţi lideri europeni, condamnarea tuturor acţiunilor de violenţă şi agresiune asupra instituţiilor statului democratic alese. Turcia este un partener cheie pentru România şi pentru Uniunea Europeană'', a postat şeful Executivului pe Facebook sâmbătă dimineaţa.

El a precizat că a primit asigurări din partea Ministerului Afacerilor Externe că celula de criză constituită din dispoziţia ministrului este deplin funcţională şi este în legătură cu cetăţenii români care au nevoie de asistenţă. Totodată, ambasada şi consulatele României în Turcia sunt în alertă şi pregătite să-i ajute pe toţi cetăţenii români care au nevoie de sprijin, spune Cioloş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO