Politică

Cioloş: Componenta economică e importantă în programul lui Trump, să o valorificăm

Cioloş: Componenta economică e importantă în...

Autor: Mediafax

09.11.2016, 17:53 163

''Avem o dimensiune economică a acestui parteneriat care poate să fie bine valorificată. Am văzut şi din programul pe care l-a prezentat şi Donald Trump că această componentă de dezvoltare economică este una importantă. Cred că este deja un punct de la care putem pleca, dar cu siguranţă sunt şi altele. Să vedem în perioada următoare în ce mod se poziţionează noua administraţie'', a declarat prim-ministrul.

Şeful Guvernului a precizat că parteneriatul României cu SUA nu depinde de liderii politici americani sau români.

''Nu pot decât să salut faptul că Statele Unite au un nou preşedinte. România are un parteneriat strategic cu SUA care a rezistat dincolo de diferite administraţii în Statele Unite sau de lideri politici în România. E un parteneriat consolidat, bazat pe o încredere reciprocă. România a dovedit în acest parteneriat că nu este doar un beneficiar de susţinere şi de asistenţă, ci a şi contribuit mai ales pe partea de securitate la anumite proiecte'', a mai spus Cioloş.

Premierul Dacian Cioloş a transmis o scrisoare de felicitare preşedintelui ales Donald Trump şi vice-preşedintelui ales, Michael Richard Pence, a anunţat Guvernul miercuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO