Politică

Cine este Dan Carmen Daniela, propunerea PSD pentru Ministerul de Interne. A fost consilier juridic şi prefect în Teleorman

Cine este Dan Carmen Daniela, propunerea PSD pentru...
03.01.2017, 18:29 1288

Dan Carmen Daniela, în vârstă de 47 de ani, este propunerea PSD-ului pentru Ministerul de Interne. Dan Carmen Daniela a avut mai multe funcţii până în prezent: de la funcţia de secretar al Consiliului Provizoriu de Uniune Naţională (CPUN) în perioada martie-septembrie 1990 până la funţia actuală de preşedinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări din Senat.

Între anii 1990-1996 a avut funcţia de secretar al unei şcoli din Videle, urmând apoi să ocupe funcţia de referent la Banca Agricolă şi teller front office la Raiffeisen Bank.

Din anul 2002 până în anul 2010 a început să lucreze în cadrul Consiliului Judeţean Teleorman, mai întâi în funcţia de consilier judic în cadrul Serviciului Juridic şi Contencios, iar apoi în funcţia de director executiv al Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Judeţului Teleorman până în anul 2012.

În perioada 12 iunie 2012 până în 13 martie 2014 a fost subprefect al judeţului Teleorman, fiind numită apoi prefect al judeţului.

La cadrul alegerilor din data de 11 decembrie a fost aleasă senator de Teleorman. În prezent, Carmen Daniela Dan este preşedintele Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări din Senat.

A terminat Liceul de filologie-istorie Zoia Kosmodemianskaia din Bucureşti în anul 1989, iar în anul 2001 şi-a finalizat studiile la Facultatea de Drept, Universitata Ecologică Bucureşti.

Foto: adevarul.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO