Politică

Ce spune Liviu Dragnea despre prezidenţiale: După alegerile europarlamentare vom anunţa candidatul comun PSD-ALDE

Ce spune Liviu Dragnea despre prezidenţiale: După...

Autor: Ana Petrescu

03.03.2019, 19:50 355

Preşedintele social-democrat Liviu Dragnea a declarat că a avut, joi, o discuţie cu Călin Popescu Tăriceanu şi au stabilit să anunţe candidatul comun al PSD-ALDE la prezidenţiale după alegerile europarlamentare din 26 mai.

„Am discutat şi joi cu domnul Tăriceanu şi avem aceeaşi poziţie şi anume după alegerile europarlamentare să anunţăm care este candidatul comun al PSD-ALDE”, a afirmat preşedintele PSD Liviu Dragnea, duminică, la România Tv.

„Avem foarte multe cercetări sociologice făcute, nu numai sondaje, dar până la prezidenţiale mai este. Sondajele înseamnă o fotografie de la un anumit moment. În România dinamica este foarte mare şi România este, ştiţi bine, o ţară cu foarte multă implicare” a completat liderul social-democraţilor.

Anterior, la alegerile de duminică pentru organizaţia PSD Gorj, Dragnea spunea că va fi ales candidatul cu şanse mai mari pentru ca şeful statului Klaus Iohannis să nu mai obţină un mandat.

„Iau în calcul varianta ca din partea PSD-ALDE să candideze candidatul cu cele mai mari şanse pentru ca Iohannis să nu mai lovească România încă 5 ani. Obiectivul meu major e să nu mai fie Iohannis sau cine ştie ce alt invenţie securistoidă şi nu numai din interior”, a spus Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO