Politică

Ce spune Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, despre o posibilă remaniere: Este foarte bine că se face analiză. Nu am de ce să mă tem

Ce spune Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, despre...

Autor: Daniela Timofti

24.09.2018, 13:44 133

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, referitor la o posibilă remaniere guvernamentală, că este foarte bine că se face o analiză în fiecare minister, precizând că el nu are de ce să se teamă. 

"Nu am de ce să mă tem. Este foarte bine că se face o analiză, este foarte normal să se facă o analiză la fiecare minister în parte, pentru fiecare ministru în parte. Teamă să îmi fie, nu", a declarat, luni, Eugen Teodorovici, la Universitatea Politehnica din Bucureşti.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri seară, că după referendum va mai fi o şedinţă Comitetului Executiv Naţional PSD în care se va discuta remanierea, precizând că un ministru care nu are calitate de bun comunicator nu trebuie să rămână în Guvern. Liderul PSD a precizat că nu mai poate comunica în numele miniştrilor care nu ştiu să o facă. "Miniştrii care se ascund în Guvern, fug de presă, nu pot fi . Eu nu mai vreau să fiu purtător de cuvânt al ministerelor, fiecare trebuie să comunice deciziile pe care le-au luat", a completat Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO