Politică

Ce n-a văzut premierul: 28 de erori pe lista lui Ponta

Ce n-a văzut premierul: 28 de erori pe lista lui Ponta

Autor: Gândul

04.03.2013, 11:29 2934

28 de beneficiari de locuinţe de serviciu asumaţi de Guvern ca fiind legali nu mai aveau la acea dată funcţiile menţionate în listă, unii dintre ei fiind eliberaţi cu luni sau ani în urmă, inclusiv prin semnătura lui Victor Ponta.

Chiar dacă nu îşi mai pot deconta chiriile în instituţii, paravanul funcţiilor neactualizate le foloseşte clienţilor politici ai sistemului imobiliar de stat pentru a nu da explicaţii publice în legătură cu apartamentele pe care le pot ocupa, cu noroc şi relaţii, toată viaţa.

Gândul prezintă, începând de astăzi, noi cazuri de chiriaşi intraţi în casele RA-APPS sub acoperirea politică a funcţiei şi rămaşi mult timp după încetarea mandatelor, ce s-a întâmplat în realitate cu cei pe care Regia i-a ameninţat cu evacuarea, care sunt supravieţuitorii în casele de la stat indiferent de guvernare, precum şi reţetele care funcţionează pentru păstrarea acestora timp îndelungat. Singura condiţie: o bună legătură politică între chiriaş şi RA-APPS.

Citiţi mai departe pe gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO