Politică

Călin Popescu-Tăriceanu: Dragnea avea o experienţă politică mai mare decât a lui Dăncilă.Poate ar fi judecat altfel

Călin Popescu-Tăriceanu: Dragnea avea o experienţă...

Autor: Teodor Bobei

20.10.2019, 20:33 82

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că Liviu Dragnea are o experienţă politică mult mai mare decât a actualului preşedinte PSD, Viorica Dăncilă. Liderul ALDE a mai spus că este posibil ca Liviu Dragnea să fi judecat altfel soarta coaliţiei PSD-ALDE.

Întrebat cum crede că ar fi decurs guvernarea PSD-ALDE dacă Liviu Dragnea ar fi rămas preşedinte PSD, Călin Popescu-Tăriceanu a răspuns: " Si eu mi-am pus întrebarea aceasta.Despre Liviu Dragnea se pot spune multe, dar faptul că avea experienţa politică şi fler poltiic, nu poate fi contestat. Avea experienţă politică mult mai mare decât a doamnei Dăncilă şi poate ar fi judecat altfel”.

Acesta a mai precizat că exista o înţelegere cu Liviu Dragnea pentru un candidat unic la prezidenţiale.

"Exista o inţelegere între cele două partide, cea a unui candidat unic, cel mai bine cotat în sondaje. Un scor slab la alegerile prezidenţiale nu ar fi ajutat ALDE", a mai spus acesta.

ALDE a părăsit, la sfârşitul lunii august, coaliţia de guvernare cu PSD. ALDE a decis susţinerea candidaturii Mircea Diaconu, alături de Pro România, după ce Călin Popescu-Tăriceanu anunţase că renunţă la candidatura sa la alegerile prezidenţiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO