Politică

Călin Popescu Tăriceanu anunţă ziua în care se va stabili calendarul pentru dezbaterea şi aprobarea bugetului în Parlament

Călin Popescu Tăriceanu anunţă ziua în care se va...

Autor: Mediafax

29.01.2019, 18:09 195

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că cel mai probabil sâmbătă va fi convocată o şedinţă a Birourilor Permanente Reunite ale celor două Camere ale Parlamentului pentru a stabili calendarul de dezbatere şi aprobare a bugetului de stat pentru anul 2019.

„Am făcut deja la nivelul Senatului convocarea sesiunii Senatului pentru data de 4 februarie. În această săptămână, sâmbătă mai mult ca sigur, vom avea o şedinţă a BPR în care vom stabili calendarul pentru dezbaterea şi aprobarea bugetului în Parlament”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, în Parlament.

Referitor la nemuţumirile companiilor de energie şi telecomunicaţii privind OUG 114/2018, respective ordonanţa fiscală, Tăriceanu a afirmat că dacă acestea vin cu modificări, coaliţia are disponibilitatea de a comunica.

„Cred că aceste probleme trebuie discutate separat cu cei din telecomunicaţii şi energie. Eu şi colegii mei avem toată disponibilitatea să facem dacă este nevoie, o anumită corecţie. Vă pot garanta că aceeaşi disponibilitate o au şi ei (cei din PSD)”, a adăugat Tăriceanu.

Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, Iulian Bulai (USR) a precizat, duminică, pe Facebook, după ce a discutat cu lorin Iordache, că cel târziu joi guvernul va adopta bugetul pe anul 2019, acesta urmând să intre în dezbaterea Parlamentului începând cu 5 februarie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO