Politică

BREAKING. Viorica Dăncilă a fost votată, în şedinţa CEx a social-democraţilor, prezidenţiabilul PSD

BREAKING. Viorica Dăncilă a fost votată, în şedinţa...

Autor: Ana Petrescu, Mediafax

23.07.2019, 16:51 200

Viorica Dăncilă a fost validată, marţi, de Comitetul Executiv al PSD, candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din toamnă, au afirmat surse social-democrate, pentru MEDIAFAX.

Sursele citate au precizat că au fost două voturi împotrivă, tot cel al liderului PSD Olt Paul Stănescu şi al preşedintelui PSD Vaslui Dumitru Buzatu. Şi în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD cei doi social-democraţii au fost singurii care au votat contra Vioricăi Dăncilă ca prezidenţiabil al partidului.

La finalul BPN al PSD, Dumitru Buzatu a afirmat că l-a susţinut pe Liviu Pleşoianu pentru a fi candidatul la prezidenţiale deoarece „este purtătorul unor valori de stânga”, „care animă mai mult membrii şi susţinători ai PSD”. El a mai spus că cel mandatat să candideze va fi sprijinit de partid.

Acesta a mai spus că Paul Stănescu a decis să susţină un alt candidat din partea social-democraţilor pentru prezidenţiale deoarece „ar maximiza şansele PSD”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO