Politică

Boc: Suntem un partid de învingători şi vom câştiga alegerile din 2012

Preşedintele PDL, Emil Boc, a prezentat, sâmbătă, la ConvenţiaNaţională, raportul de activitate al conducerii partidului,subliniind că formaţiunea democrat-liberală este un "partid deînvingători" şi va câştiga alegerile din anul 2012.

"De astăzi putem spune că PDL este partidul care a scos Româniadin recesiune", a spus Emil Boc în discursul de prezentare araportului de activitate al conducerii partidului.

El a adăugat că este "un moment de un optimism prudent", dar şio "dovadă că măsurile luate au fost bune".

"Le mulţumesc românilor că au avut puterea să ne sprijine sătrecem prin partea cea mai grea a crizei economice", a mai spuspremierul, adăugând că, spre sfârşitul acestui an şi în anulviitor, românii vor resimţi în buzunare efectele ieşirii dinrecesiune şi ale creşterii economice.

Emil Boc a mulţumit, de asemenea, echipei de conducere a PDL."Cu această echipă am reuşit cea mai bună performanţă din istoriaPDL. (...) Am fost şi suntem un partid de învingători. Cele bune săse-adune, cele rele să se spele", a mai spus Boc.

El a precizat că vor fi menţionate şi aspectele negative,adăugând că în acest moment se uită la "partea plină apaharului".

Emil Boc le-a mulţumit lui Theodor Stolojan, Adriean Videanu,Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica, precum şi întregiiechipe de conducere a PDL. Citiţi mai mult despre declaraţiile premierului Emil BOc laconvenţia PD-L pe www.mediafax.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.