Politică

Boc îl apără pe ministrul Sănătăţii: Are susţinere pentru a face reforma în sănătate, pentru că este necesară

Autor: Mediafax

09.04.2011, 12:39 40

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, că ministrul Sănătăţii"are susţinere pentru a face reforma în sănătate, pentru că estenecesară" şi că, din primele analize, "nu rezultă o cauzalitatedirectă" între decesul celor două persoane din judeţele Vâlcea şiConstanţa şi desfiinţarea spitalelor, informează Mediafax.

Emil Boc a fost întrebat, la Miercurea Ciuc (Harghita), cumapreciază reforma din sănătate, el spunând că aşteaptă evaluărilefinale "de la ministrul Sănătăţii şi de la cei abilitaţi",transmite corespondentul MEDIAFAX.

Premierul a precizat că îl susţine pe ministrul Cseke Attila"pentru a face reforma în sănătate".

"Ministrul Sănătăţii are susţinere pentru a face reforma însănătate, pentru că este necesară", a afirmat Boc.

Referitor la moartea celor două persoane la Bălceşti (Vâlcea) şiBăneasa (Constanţa), premierul a spus că din prima analiză care i-afost prezentată " nu rezultă o cauzalitate directă între cele douădecese şi desfiinţarea centrului de sănătate şi a aceluispital".

"Din analizele efectuate, s-a spus foarte clar că atâtaccidentul cerebral, cât şi infarctul nu au legătură cudesfiinţarea centrului de sănătate, pentru că chiar dacă ele ar fifuncţionat, acei oameni nu puteau fi trataţi acolo", a spus EmilBoc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO