Politică

Blaga: Trebuie regandit aparatul ministerial. Suprapunerile intre structuri pot fi eliminate "dupa ani buni"

08.06.2010, 19:54 22

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, adeclarat, marti, ca trebuie regandit intreg aparatul ministerial,astfel incat sa fie eliminate suprapunerile structurilor, elprecizand ca sunt 16 zone din institutie unde se pot face economiiimportante, informeaza Mediafax.

Acesta a spus ca, in prezent, nu se mai fac angajari inMinisterul Administratiei si Internelor (MAI) decat din randulabsolventilor institutiilor de invatamant subordonate.

Blaga a subliniat ca trebuie regandit intreg aparatulministerial, astfel incat suprapunerile intre structuri sa fieeliminate, dupa ani buni.

Referitor la publicarea listelor ce contin organizareastructurilor si a directiilor ministerului, Blaga a afirmat capersoanele care nu se regasesc pe liste vor merge la structurilePolitiei, la centrul Schengen, etc., scopul fiind ca nimeni sa nufie exclus. Mai multe despre declaratiile ministrului Administratiei siInternelor cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO