Politică

Berlusconi se laudă că are o popularitate mai mare decât Nicolas Sarkozy şi Traian Băsescu

Berlusconi se laudă că are o popularitate mai mare decât Nicolas Sarkozy şi Traian Băsescu

Autor: Mediafax

09.06.2011, 19:39 403

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, susţine că imaginea saeste discreditată de presă, dar, cu toate acestea, continuă să aibăo popularitate mai mare decât cea a liderilor altor ţări europeneprecum preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, sau cel al României,Traian Băsescu.

Berlusconi a dat asigurări că, în pofida criticilor, Guvernulpe care îl conduce va rămâne în funcţie până la finalul mandatului.

Ideea a fost confirmată de ministrul italian de Interne, RobertoMaroni, care a lăudat succesele obţinute de Guvernul italian încombaterea infracţionalităţii şi în acţiunile împotriva grupurilormafiote, subliniind că au fost arestaţi numeroşi lideri interlopi:"Pentru a-i captura pe toţi trebuie să mai continuăm doi ani".

Iar Berlusconi a adăugat în glumă, adresându-se jurnaliştilor:"În pofida farmecului mare pe care îl are pentru noi viaţa privată,trebuie să mai suportaţi doi ani".

După ce a lăudat activităţile Guvernului pe care îl conduce şi avorbit de necesitatea reformei fiscale, Berlusconi a declarat căExecutivul "merită un monument" pentru tot ce a realizat. Citiţimai mult despre popularitatea lui Berlusconi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO