Politică

Băsescu:Soluţia e finanţarea modernizării cluburilor cu credite garantate de stat, nu închiderea lor

Băsescu:Soluţia e finanţarea modernizării cluburilor...

Autor: Cătălina Mănoiu

03.11.2015, 11:05 400

"Tineretul are nevoie de cluburi. Prima reacţie a autorităţilor este să le închidă. Greşit. Plecând de la comanda socială ele trebuie să existe. Soluţia este finanţarea modernizării acestor cluburi cu credite garantate de stat, la fel ca la prima casă", a declarat preşedintele Mişcării Populare Traian Băsescu, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Băsescu a afirmat că închiderea cluburilor nu va duce la umplerea sălilor de teatru şi a subliniat cât de riscante ar fi cluburile clandestine.

"Dacă le vom închide cluburile ce alternativă dăm tinerilor pentru petrecerea sfârşitului de săptămână, mai ales iarna? Credeţi că vor umple sălile de teatru? Nu vreau să-mi imaginez cât de riscante ar fi nişte cluburi clandestine", a mai comentat Traian Băsescu.

Fostul şef de stat a apreciat că "Guvernul României poate da o soluţie inteligentă pentru prezent şi viitor", adăugând că "tinerii au nevoie de cluburi".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO