Politică

Basescu se va intalni marti cu grupurile parlamentare ale PDL, UDMR, independenti si minoritati

20.05.2010, 13:53 15

Presedintele Traian Basescu si reprezentantii partidelor caresustin Guvernul au convenit, joi, ca seful statului sa seintalneasca marti cu grupurile parlamentare PDL, UDMR, independentisi minoritati pentru a discuta despre scrisoarea de intentieconvenita cu FMI, a declarat Roberta Anastase, citata de Mediafax.

Basescu s-a intalnit joi, la Palatul Cotroceni, cu premierulEmil Boc si cu reprezentanti ai partidelor din arcul guvernamental,prtintre acestia aflandu-se, potrivit Robertei Anastase, MarkoBela, Kelemen Hunor, Gabriel Oprea, Varujan Pambuccian.

"Pe fond, a fost o discutie pe marginea scrisorii de intentie,concluzia fiind sustinerea intregului arc guvernamental privindmasurile anuntate pentru punerea in aplicare a scrisorii deintentie cu FMI", a precizat Roberta Anastase. Cititi mai multedespre discutiile de la Palatul Cotroceni cu privire la scrisoareade intentie pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO