Politică

Băsescu: Iohannis s-a grăbit; Cum să nominalizezi al treilea premier PSD când nu ai director SIE?

Băsescu: Iohannis s-a grăbit; Cum să nominalizezi al...

Autor: Cătălina Mănoiu, Mediafax

26.01.2018, 21:17 236

”Klaus Iohannis a mers pe idea să rezolve lucrurile repede. Acum nu îmi dau seama cât de repede pentru că PSD nu s-a grăbit deloc. Suntem în 26 (ianuarie-n.r.) şi dânsul a nominalizat-o pe doamna Vasilica (Viorica Dăncilă-n.r.) pe data de 16 (ianuarue-n.r.) şi până pe 29 ianuarie mai avem zile. Deci, nu ştiu de ce s-a grăbit atât de repede”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la România TV.

Traian Băsescu a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să impună un director al SIE înainte de a nominaliza pentru a treia oară un premier PSD.

”Cum nominalizezi tu pentru a treia oară prim-ministru de la PSD, când nu ai director la SIE? Nu-l pune pentru că nu se înţeleg la nume. Păi, acum îl făceam pe Dragnea afiş. Băiatule, nu o să ai niciodată premier, până când nu o să am director la SIE şi uite numele directorului. Cred că aici e problema că majoritatea a spus că la SIE vor să aibă ei”, a spus Băsescu.

Preşedintele PMP a spus că nu o eventuală suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, iniţiată de PSD, ”nu are nicio şansă să treacă”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO