Politică

Băsescu, după declaraţia procurorului Mihaela Moraru Iorga: În locul Elenei Udrea m-aş duce la CEDO

Băsescu, după declaraţia procurorului Mihaela Moraru...

Autor: Cătălina Mănoiu

04.07.2017, 18:19 161

„Doamna Codruţa Kovesi, împreună cu Coldea, au avut un plan de epurări prin arestări şi compromiteri. Codruţa Kovesi îl duce şi singură, indiscutabil, iar în ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, de doi şi jumătate spun tot timpul că este o înscenare şi Gala Bute şi actualul dosar cu alegerile, dar nu îmi foloseşte la nimic. Iată că apar elemente. Dacă declaraţia procurorului de caz este că i-a cerut procurorul şef DNA s-o aresteze pe Elena Udrea, această declaraţie este consemnată şi eu în locul doamnei Udrea nu aş mai sta nicio clipă, m-aş duce direct la CEDO pentru că este evident că nu are parte de un proces corect”, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu, la solicitarea MEDIAFAX.

Preşedintele, ministrul Justiţiei şi CMS sunt cei trei actori care pot interveni ca să stopeze ceea ce procurorul Ţuluş afirma că este DNA, „o caricatură de instituţie”, a mai spus Traian Băsescu.

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi că a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, ”chiar şi pentru o noapte”,deşi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului şi atunci ”totul era doar un circ mediatic”.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO