Politică

Băsescu, aşteptat să se adreseze Parlamentului în 21 septembrie

Băsescu, aşteptat să se adreseze Parlamentului în 21 septembrie
14.09.2010, 13:34 16

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat să se adresezeParlamentului în data de 21 septembrie, la ora 15.00, au decis,marţi, Birourile Permanente reunite ale Senatului şi CamereiDeputaţilor, scrie Mediafax.

Şeful statului, Traian Băsescu, a transmis, la începutulsăptămânii trecute, o scrisoare preşedinţilor celor două Camere,informându-i că doreşte să adreseze Parlamentului, în 21septembrie, un mesaj pe probleme actuale de politică internă.

"Având în vedere condiţionările agendei de lucru, vă propun datade 21 septembrie 2010, la o oră pe care o veţi stabilidumneavoastră", le-a scris şeful statului preşedinţilor celor douăCamere.

Precedenta şedinţă a Camerelor reunite în care preşedinteleTraian Băsescu a adresat Legislativului un mesaj a avut loc în 15septembrie 2009, la finalul primului mandat al şefului statului. Ela rostit atunci un discurs de bilanţ. Citiţi mai mult desprediscursul lui Traian Băsescu înParlament pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO