Politică

Băsescu a semnat numirea lui Haşotti în funcţia de ministru al Culturii

Băsescu a semnat numirea lui Haşotti în funcţia de ministru al Culturii

Foto: Octav Ganea

Autor: Cristian Fierbinteanu

25.06.2012, 19:04 114

Preşedintele a semnat decretul prin care se ia act de demisia lui Mircea Diaconu, ministrul Culturii şi Patrimoniului Naţional, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului, informează Preşedinţia.

De asemenea, preşedintele Băsescu a semnat, luni, decretul de numire în funcţia de ministru al Culturii şi Patrimoniului Naţional, a domnului Puiu Haşotti.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Culturii şi Patrimoniului Naţional de către Puiu Haşotti urmează să aibă loc, la ora 19.00, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că dacă preşedintele Traian Băsescu nu îl va învesti luni pe Puiu Haşotti la Cultură, fără nicio declaraţie despre lucrările acestuia, atunci va cere parlamentarilor PNL declanşarea procedurii de suspendare a şefului statului.

"Dacă Băsescu nu semnează, luni, investirea lui Puiu Haşotti, voi cere parlamentarilor PNL iniţierea procedurii de suspendare", a anunţat Antonescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO