Politică

Antreprenor sibian: Iohannis simte economia, ştie cum fucţionează. Va lua pentru România deciziile potrivite pentru a da impulsul necesar dezvoltării

Antreprenor sibian: Iohannis simte economia, ştie cum...

Autor: Cristina Roşca

17.11.2014, 18:43 884

Klaus Reisenauer, acţionarul dezvoltatorului imo­biliar Oasis Development, care şi-a petrecut o parte din viaţă la Sibiu spune despre noul preşedinte ales Kalus Iohannis că va da impulsul necesar economiei locale urmând să atragă investiţiile străine promise.
„Îl cunosc pe Klaus Iohannis din 2002 şi am văzut ce a realizat de atunci până astăzi. Este un om cu o viziune clară, care a luat decizii de business potrivite pentru oraşul Sibiu (unde a fost primar din anul 2000, n.red.)”, spune antreprenorul sibian care şi-a petrecut circa 20 de ani din viaţă în Germania. El este implicat în business alături de un alt antreprenor sibian Kurt Wagner.

„Deciziile lui Iohanis pentru mediul de business din Sibiu sunt vizibile. Oraşul are o infrastructură dezvoltată, un aeroport modern, iar în timpul mandatului său au fost create locuri de muncă.” Rata şomajului în judeţul Sibiu este de 4,4% sub media naţională de 5,1%.

Klaus Reisenauer spune despre noul preşedinte ales că simte economia, că ştie cum fucţionează, de aceea va lua pentru România deciziile potrivite pentru a da impulsul necesar dezvoltării. „Va atrage investiţiile promise.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO