Politică

Alegeri locale 2020. O femeie din Măgurele susţine că un bărbat a încercat să mituiască doi alegători cu 200 de lei

Alegeri locale 2020. O femeie din Măgurele susţine că...

Autor: Petru Mazilu

27.09.2020, 13:42 358

O femeie din oraşul Măgurele susţine că un bărbat a încercat să mituiască doi alegători cu 200 de lei. Incidentul s-a produs sâmbătă, iar femeia a anunţat poliţia. Cel bănuit a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii oraşului Măgurele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, privind infractiunea de coruperea alegătorilor. Acţiunea a început în urma unui denunţ formulat sâmbătă de o femeie din localitate. Ea le-a spus poliţiştilor că un bărbat ar fi oferit 200 de lei unor persoane pentru a vota un candidat.

„Poliţiştii oraşului Măgurele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infractiunii de coruperea alegătorilor, ca urmare a unui denunţ formulat de către o femeie la data de 26 septembrie a.c. Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat ar fi oferit suma de 200 de lei la doua persoane, pentru a vota un candidat”, a anunţat IPJ Ilfov.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii sesizate, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO