Politică

Alegeri locale 2020. Mesaje electorale în jurul unor secţii de votare din Galaţi. Acestea se aflau pe o maşină

Alegeri locale 2020. Mesaje electorale în jurul unor...

Autor: Petru Mazilu

27.09.2020, 17:56 121

O maşină pe care se aflau mai multe mesaje electorale a fost oprită în trafic de poliţiştii gălăţeni. Vehiculul trecea printr-o zonă în care sunt mai multe secţii de votare. Şoferul a fost amendat pentru continuarea propagandei electorale în ziua alegerilor.

Surse apropiate anchetei susţin că în maşina se aflau mai multe persoane.

Vehiculul a apărut în preajma unor secţii de votare deşi era inscripţionată cu mesaje electorale.

Mai mult, pe parbrizul maşinii era scris numele unui candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi.

Incidentul a fost sesizat Poliţiei.

„În jurul orei 10.00, Secţia 1 Poliţie Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Roşiori, din localitate, în zona unde sunt amplasate mai multe secţii de votare, a fost observat un autovehicul care făcea propagandă electorală, în sensul că avea inscripţionate, atât în partea frontală, cat şi în părţile laterale, sloganuri utilizate în campania electorală. Vehiculul a fost depistat în trafic de un echipaj al Poliţiei Rutiere şi bărbatul, de 30 de ani, identificat la volanul acestuia, a fost sancţionat contravenţional pentru continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei electorale”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Şoferul a fost amendat cu 1.400 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO