Opinii

Revelaţia lui Tăriceanu

Revelaţia lui Tăriceanu

Autor: Gândul

27.01.2013, 14:51 595

Călin Popescu Tăriceanu nu reacţionează, niciodată, „la cald”. I-au trebuit trei săptămâni ca să răspundă provocării lui Crin Antonescu, de a lupta cu el într-un congres, şi să rostescă edificatoarea frază: „Nu întotdeauna persoana care este preşedintele partidului are calităţile necesare pentru a deveni preşedintele ţării”.

Chiar dacă numele şi prenumele lipsesc din această formulare, oricine înţelege că domnul Tăriceanu crede că actualul şef al PNL nu e bun pentru funcţia de preşedinte al României, luându-i aproape patru ani ca să ajungă la această concluzie. Mai încolo, fostul premier manifestă un interes reţinut pentru rolul de prezidenţiabil al liberalilior şi propune o modalitate americană de desemnare a acestuia – alegeri interne uninominale. Astfel, domnia sa s-ar confrunta cu dl Antonescu, precum Obama cu Hillary Clinton, sfârşind, poate, prin a fi  alesul.

Citiţi mai departe pe Gândul

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO