Opinii

Ponta: “Ori Crin, ori nimeni de la PNL”

Ponta: “Ori Crin, ori nimeni de la PNL”

Autor: Gândul

27.01.2013, 14:48 590

Două lucruri s-au întâmplat sâmbătă seara, care merită comentate, în ordinea aceasta: o intervenţie, pe un post tv, a seniorului liberal Mircea Ionescu Quintus, în contextul unei emisiuni obişnuite, cu nervi, isterii şi lipsă de educaţie manifestă; apoi, precizarea făcută de premier că PSD nu susţine un penelist la preşedinţie, ci pe Crin Antonescu.

Auzindu-l pe Quintus, în dialog cu un tânăr pedelist, cam nepregătit - dar probabil de jurnă, în apărarea partidului - am avut, pentru o clipă, senzaţia că politica noastră necioplită a împlinit cei şapte ani de-acasă. Perfect lucid, cu bine cunoscuta-i undă de umor şi, mai ales, fără grosolănii inepte, seniorul l-a pus pe tânăr în dificultate. Surprinzător, ca o părere generală, şi tânărul politician, la rândul său, a marşat în aceeaşi notă, discuţia având o conotaţie de decenţă şi bun simţ.

Dincolo de faptul că fostul preşedinte liberal este cel care l-a susţinut şi impus pe Antonescu la preşedinţia partidului, sprijin acordat în continuare, nu am distins în declaraţiile sale nicio o nuanţă de parti pris găunos.

Citiţi mai departe pe Gândul. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO