Opinii

Fini sunt! Bucureştiul, un contrast violent în 500 de metri: În timp ce Calea Victoriei a fost ocupată de corporatişti, hipsteri, gelaterii, berării şi cafenele, Bulevardul Magheru a fost lăsat şaormeriilor, covrigăriilor, clădirilor prăbuşite, aurolacilor, cerşetorilor şi lumii de noapte

Fini sunt! Bucureştiul, un contrast violent în 500 de...

Autor: Cristian Hostiuc

24.06.2021, 14:34 8327

Bucureşti, un oraş fascinant: Calea Victoriei a fost ocupată de corporatişti, hipsteri, gelaterii, cafenele, în timp ce bulevardul Magheru a fost lăsat şaormeriilor, covrigăriilor, caselor de schimb, lumii de noapte şi homless-ilor.

Bucureştiul este un oraş al contrastelor, absolut fascinant. Lângă clădiri noi, verzi, de clasă A, care rivalizează cu cele din Londra, găseşti şi case istorice prăbuşite de timp, de indiferenţa autorităţilor şi proprietarilor, ocupate de homlessi.

În ciuda murdăriei oraşului, a poluării lui, a drumurilor crăpate ca după un bombardament, a cerşetorilor din jur, locuitorii îl iubesc şi nnu s-ar muta din el în altă parte. Bucureştiul are o putere fascinantă, care te face din vorbe.

Contrastul din Bucureşti se vede cel mai bine înn acest moment dacă circuli pe cele două bulevarde paralele pe axa Sud-Nord, bulevardul Magheru şi Calea Victoriei.

Citiţi articolul integral pe Aleph News

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO