Retail

Kraft Foods a derulat un program de voluntariat, în perioada 4-9 octombrie

Autor: Roxana Fulgeanu,

13.10.2010, 17:13 12

Astfel, angajaţii Kraft Foods România au participat timp de treizile la acţiuni de voluntariat în Bucureşti, Braşov şi Oneşti.

"Este vorba de 287 de ore de voluntariat dedicate celor 200 decopii de la centrele de plasament Voluntari, Săcele şi Târguleni,dar şi celor dizabilităţi de la orfelinatul din Oneşti, judeţulBacău", a declarat miercuri Doina Cavache, corporate affairsmanager al Kraft Foods România.

Programul, denumit "Delicious Difference Week" a fost lansatanul trecut, când s-au implicat la nivel global peste 12.000 deangajaţi din 33 de ţări. Anul acesta, la a doua ediţie aprogramului, au participat peste 14.000 de angajaţi ai companiei,acesta fiind cel mai mare eveniment de voluntariat din istoriaKraft Foods.

"În acest an s-au alocat 85.000 de lei pentru refacereacentrului din Voluntari. Totodată, ne-am axat mult pe donarea deproduse, fiind colectaţi şi bani din partea angajaţilor. Anulviitor vrem să ne implicăm din nou şi să investim mai mult în acestgen de programe. Momentan, nu ştim despre ce sumă este vorba pentrucă bugetele sunt alocate la nivel global. Totodată, ne dorim săimplicăm în acest program şi persoane din afara companiei KraftFoods", a spus Cavache.

Compania a lansat în septembrie o pagină pe Facebook, iarvizitatorii au putut contribui la programul de voluntariatprintr-un simplu clic de mouse, prin care au fost donate zeceporţii de hrană în cadrul Programului Mondial pentru Hrană alONU.

În ultimii zece de ani, compania a furnizat peste un miliard deporţii de hrană şi ajutoare umanitare în valoare de peste 12milioane de dolari.

Kraft Foods este prezentă pe piaţa din România din 1994.Portofoliul companiei include 11 mărci, cu un venit de peste unmiliard de dolari, printre care Oreo, Nabisco, LU, Milka, Cadbury,Trident, Jacobs, Maxwell House şi Philadelphia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO