Energie

Schneider Electric va construi o centrală de energie fotovoltaică în sudul Italiei

Autor: Razvan Craciun,

13.10.2010, 11:02 11

Noua centrală va produce energie fără cele 28.000 tone de emisiide carbon pe care le-ar produce o fabrică bazată pe ardereacombustibililor fosili (hidrocarburi, cărbune, petrol sau gazenaturale). Cu o putere totală de 43MW la capacitate maximă, parculva cuprinde 600.000 de panouri solare pe o suprafaţă de unkilometru pătrat.

Schneider Electric va implementa o soluţie integrată şi vaacţiona drept unic contractor pentru managementul fabricii AES SOLEItalia. Produsele şi serviciile sale acoperă toate cerinţele, de lagenerarea curentului până la întreţinerea reţelei electrice,incluzând studii de inginerie, managementul proiectului şi alconstrucţiilor, aprovizionarea şi construirea unor structurimecanice, substaţii pentru conversia energiei electrice şi pentruconectarea acestora la reţeaua electrică, implementarea sistemuluigeneral de monitorizare a producţiei de energie, împrejmuirea,controlul accesului şi supravegherea video, precum şi servicii deoperare şi întreţinere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO