Constructii&Imobiliare

(P) Vivre.ro lansează Vivre Black Friday cu reduceri de până la 80%

(P) Vivre.ro lansează Vivre Black Friday cu reduceri de...

Autor: Publicitate

21.11.2019, 08:00 448

În urma succesului avut cu ocazia campaniei de Black Friday, principalul retailer online de home & deco din România revine cu reduceri de până la 80% la mii de produse în perioada 21-25 noiembrie 2019, pentru a veni în întâmpinarea celor care nu au reuşit încă să îşi achiziţioneze produsele dorite.

Produsele cu preţ redus vor fi disponibile din categoriile Mobilier, Dormitor, Covoare, Lifestyle, Bucătărie şi Dining.

Vivre Black Friday va pune la dispoziţia clienţilor produse precum: canapele extensibile şi colţare de la 1799 lei, paturi de la 799 lei, lenjerii de pat de la 99 lei, covoare de la 189 lei şi lustre de la 59 lei.

“Pentru sezonul de vârf am negociat condiţii speciale cu furnizori din ţări precum Spania, Anglia, Portugalia, Germania, şi am îmbunătăţit fluxul pentru produsele care au avut cele mai bune rezultate”, a declarat Andrei Stănescu, Chief Commercial Officer Vivre.

Campania va începe joi seară, 21 noiembrie, se va încheia luni, 25 noiembrie, ora 12:00, şi va fi disponibilă simultan în toate cele 9 ţări în care Vivre este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croaţia, Polonia şi Grecia.

Despre Vivre:

Vivre este principalul retailer online din industria home decor din România, operând vânzări în 9 ţări din centrul şi estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croaţia, Polonia şi Grecia. Fondat în România în 2012, Vivre are o ofertă permanentă de peste 100.000 de produse de mobilier, decoraţiuni, textile şi accesorii colectate de la producători din toată lumea, şi un istoric de peste 4 milioane de comenzi livrate cu succes.

Promisiunea pe care Vivre o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziţia clienţilor destinaţia online unde aceştia pot găsi mobilă şi accesorii potrivite personalităţii lor, platforma funcţionând ca un curator de home decor. 

“Home, lovely home” înseamnă să iubeşti timpul petrecut acasă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO