Constructii&Imobiliare

(P) Nordis Group a înregistrat vânzări de peste 27,3 milioane de euro în 2019

(P) Nordis Group a înregistrat vânzări de peste 27,3...

Autor: Publicitate

23.12.2019, 08:00 423

Grupul de firme Nordis a înregistrat vânzări de 27.3 milioane euro în anul 2019. Compania are 11 ani de experienţă în domeniul imobiliar şi este formată din 6 entităţi care acoperă următoarele domenii: industrie hotelieră, dezvoltare imobiliară, construcţii, consultanţă imobiliară, servicii de arhitectură şi administrare imobile.

Compania îşi propune să stimuleze dezvoltarea turismului şi să ducă nivelul serviciilor hoteliere şi al calităţii la nivelul următor. Potrivit lui Emanuel Poştoacă, Fondator al grupului, România trebuie să fie valorificată la adevărata ei valoare şi să reprezinte o destinaţie atractivă de vacanţă atât pentru turiştii români, cât şi pentru cei din străinătate.

În următorii 5-7 ani grupul, care are capital exclusiv românesc, plănuieşte să construiască hoteluri de 5***** în marile staţiuni de la mare şi munte de pe teritoriul României. Primele proiecte în lucru din această serie sunt Nordis Mamaia şi Nordis Sinaia.

Nordis Mamaia, cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul Mării Negre din România, va fi inaugurat oficial la începutul sezonului de vară 2021. Valoarea totală a investiţiei este de peste 48 milioane de euro. Proiectul se întinde pe o suprafaţă de peste 70.000 mp, are în componenţă cca. 1000 de camere de hotel, magazine, cinematograf, săli de conferinţă şi cel mai mare SPA dintr-un hotel de pe litoralul românesc.

Nordis Sinaia va fi cel mai mare hotel de 5 ***** din Sinaia, cu 240 de camere, restaurant şi SPA, situat aproape de cota 1400 şi la doar 200 de metri de Gondola către pârtiile de ski. Termenul de finalizare pentru acest proiect este toamna anului 2021.

Pe segmentul rezidenţial şi office, Nordis are în dezvoltare, la acest moment, o clădire de birouri şi trei ansambluri premium, cu peste 130 de apartamente, toate situate în zona de nord a capitalei.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO