Media & Advertising

Ziarul Financiar va aparea in fiecare marti impreuna cu saptamanalul ProSport

Ziarul Financiar va aparea in fiecare marti impreuna cu...
05.12.2013, 12:07 920

Ziarul Financiar anunţă apariţia pe piaţă marti, 10 decembrie, a saptamanalului ProSport, care va aparea incepand cu aceasta data, in fiecare marti, impreuna cu cotidianul de business.

Din 9 decembrie, Mediafax Group transforma brandul PROSPORT intr-un model de business modern, oferind cititorilor săi, pe langa experienţa digitală completă, si un nou format tiparit cu aparitie saptamanala, ca supliment al Ziarului Financiar.  

Din cele 8 pagini ale saptamanalului cititorii vor afla povesti din sport interne sau internationale, ale vedetelor recunoscute la nivel global, story-uri originale in sectiunile de lifestyle si prezentari speciale ale evenimentelor sportive majore (Jocuri Olimpice, turnee de Grand Slam, Formula 1, Campionate Mondiale de fotbal).

Totodata, cei interesati vor gasi aici interviuri cu personaje de top ale sportului, atat despre performantele acestora cat si despre viata lor, o sectiune dedicata exclusiv rezultatelor si clasamentelor, similara datelor de la bursa si baze de date actualizate cu cele mai noi terenuri si sali de sport locale.

Tot din paginile saptamanalului ProSport, parintii vor afla ce sporturi sunt li se potrivesc copiilor si sfaturi in alegerea activitatii sportive adecvata, celor care vor sa isi reinnoiasca echipamentele sportive, le sunt pregatite  recomandari pentru a achizitiona cele mai potrivite accesorii si costume.

Suplimentul se va distribui impreuna cu Ziarul Financiar pe tot tirajul, atat abonatilor cat si la punctele de difuzare a presei. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO